woensdag , 23 april 2014
Nieuwste tests
Je bent hier: Home » Ik » Gezondheid en welzijn » Kanker » Vermoed je keelkanker?

Vermoed je keelkanker?

Test jezelf online op keelkanker bij hoesten en heesheid. Maak deze test als je last hebt van hoesten of heesheid. Onderneem tijdig actie als je een vermoeden hebt op keelkanker!

De campagne ‘Ken de 9 signalen’ gaat over de 9 meest herkenbare signalen voor kanker. KWF Kankerbestrijding wil mensen stimuleren tot tijdige actie als zij een klacht hebben die kan wijzen op kanker.

1 van de 9 signalen die kunnen wijzen op kanker is: heesheid en hoesten.

Onderneem tijdig actie als je een vermoeden hebt op keelkanker. Om je te helpen inschatten of je met een klacht naar de huisarts moet gaan, kunt je KWF Klachtadvies gebruiken.


3 reacties

 1. Denise

  Ik ben vaak hees en heb af en toe ook flinke hoestbuien die niet al te gezond klinken en voelen. Sinds 4 dagen heb ik het gevoel alsof er iets vast zit in mijn keel. Maar ik weet vrijwel zeker dat dit onmogelijk is. Verder heb ik geen keelpijn ofzo, maar het voelt echt verschrikkelijk irritant en het gaat maar niet weg.

  Weet iemand wat dit is? Of wat ik eraan kan doen (naast de dokter te raadplegen).

  Graag alleen serieuze reacties.

  Groetjes, Denise

  • Hchbhjcc

   En ik wil zo snel mogelijk antwoord dank u wel
   Groetjes hasibe/britt

 2. Hchbhjcc

  Ik heb keelpijn en ik heb al rond 15/30 dagen iets in me keel dat niet weg wil

Plaats een reactie!

E-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top